Vi har mere end 30 års erfaring og stået for mere end 5000 renoveringer

Kompositsten

Vores Program med kompositsten er delt op i to sortimenter: STANDARD og LUKSUS

Vores STANDARD-sortiment i Kompositsten er den prisstærke løsning. Den indeholder de 5 mest solgte farver og fås i 12 og 30 mm tykkelse (Negro Tebas kun i 30 mm) med skarp forkant. Overfladen er poleret. Der er tilknyttet 27 vaske – alle fra producenten Franke (se under Vaske). STANDARD er altså mere begrænset end LUKSUS, til gengæld er alle priser væsentlig lavere, og langt de fleste vil kunne finde, hvad de søger, i dette udvalg.

Vores LUKSUS-sortiment indeholder 12 farver. Der er frit slag mellem alt hvad der findes på markedet af løsninger for Kompositsten. Der er hundredvis af vaske fra blandt andre Blanco, Franke og Intra. LUKSUS er således ubegrænset, og her findes alt, hvad markedet tilbyder.

I begge programmer er det muligt at lave udfræsninger til eksempelvis kogezoner. Kompositsten er et støbt produkt, bestående af 95 natursten samt bindemidler og farvestoffer. Denne form for støbte plader er væsentligt stærkere end natursten, hvor der kan forekomme skjulte fejl fra naturens side.

Spørgsmål?

Ring på
26 16 26 49
Eller udfyld
formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Standard

Nogle af farverne i STANDARD

Standard

Priseksempel i STANDARD

Pris i STANDARD:

til venstre Negro Tebas 3.195,- pr. løbende meter

Hvorfor vælge nyelaager.dk?

Erfaring

Mange års erfaring

Erfaring

Alt laves efter mål

Erfaring

Kun danske leverandører