Kompaktlaminat

Vores program i kompaktlaminat til køkkenrenovering er delt op i to sortimenter: STANDARD og LUKSUS

Vores STANDARD-sortiment i Kompaktlaminat er den prisstærke løsning. Den indeholder de 5 mest solgte farvekombinationer og fås i 12 mm tykkelse med skarp forkant. Der er tilknyttet mange forskellige vaske – alle fra producenten Franke (se under Vaske). STANDARD er altså mere begrænset end LUKSUS, til gengæld er alle priser væsentlig lavere, og langt de fleste vil kunne finde, hvad de søger her.

Vores LUKSUS-sortiment indeholder 11 farvekombinationer. Der er frit slag mellem alt hvad der findes på markedet af løsninger for Kompaktlaminat; blandt andet “svævende look” med enten laminat- eller trælister . Der er hundredvis af vaske fra blandt andre Blanco, Franke og Intra. LUKSUS er således ubegrænset, og her findes alt, hvad markedet tilbyder.
I forbindelse med en køkkenrenovering er valget af bordplader også et vigtigt element. Kompaktlaminat er let at holde og giver et moderne udtryk med den tynde forkant. Materialet er tæt i strukturen, hvilket gør, at den ikke så let tager imod farve fra for eksempel rødvin og andre stærkt farvende væsker.
Som alle vore andre bordplader fremstilles og tilpasses kompaktlaminat på landets førende fabrikker. De kan leveres med færdigt monteret vask som underlimet, planlimet og underfræst med ret eller faset kant.
Kompaktlaminat er en massiv, gennemfarvet konstruktion, opbygget at mange lag og sammenpresset under højt tryk.
Materialet er kun delvist tolerant overfor varme. Det tåler op til 110°, dog kun kortvarigt. Benyt derfor altid afsætningsmuligheder i form af bordskånere, stålriste eller lignende, idet gryder o.l. let overstiger varmegrænsen, hvorved overfladen beskadiges for bestandigt.
Det er muligt at tilskære på stedet, men vælger man selv at montere, skal man være opmærksom på, at det er meget hårdt at arbejde i.

Bordplader i kompaktlaminat

Hvid med sort kerne
Sort med sort kerne
Hvid med hvid kerne
Sort med alu