Laminatbordplader

Vores program med laminatbordplader til køkkenrenovering er delt op i to sortimenter: STANDARD og LUKSUS

Vores STANDARD-sortiment i laminatbordplader er den prisstærke løsning. Den indeholder de 20 mest solgte farver og fås med de mest brugte forkanter: Retkantet, postform (Radius 6 mm) samt indfarvet/gennemfarvetABS. Der er tilknyttet mange vaske – alle fra producenten Franke (se under Vaske). STANDARD er altså mere begrænset end LUKSUS, til gengæld er alle priser væsentlig lavere, og langt de fleste vil kunne finde, hvad de søger her.

Vores LUKSUS-sortiment indeholder ca. 80 farver. Der er frit slag mellem alt hvad der findes på markedet af forkantløsninger: Laminat, træ, ABS, alu, kombineret træ og alu (ALUPLEX). Der er hundredvis af vaske fra blandt andre Blanco, Franke og Intra. LUKSUS er således ubegrænset, og her findes alt, hvad markedet tilbyder.

De 20 farver i STANDARD-sortimentet

De 20 farver i STANDARD-sortimentet

Laminat med indfarvet ABS-kant

4 af træfarverne fås med kanter i endetræ, så de ligner naturtræ.

Siden 1960´erne har laminatbordplader været en af vores foretrukne typer bordplader i køkkenet. Der har været fremstillet mange varianter, både hvad angår farver og struktur. I dag er vi kommet rigtigt langt med at få overfladen til at ligne naturens produkter. Vi kan lave laminater, der både ligner og føles som træ og forskellige arter af natursten, men også for eksempel beton i forskellige udgaver og farver. Laminatbordplader er stadig det mest solgte produkt, når det gælder arbejdsbordet i vores køkken. De færreste køkkenbordplader tåler meget varme; dette er også gældende for laminatbordplader. Der bør altid bruges bordskånere, når der sættes varme gryder, potter og pander.
Laminatbordplader kan leveres med underlimede vaske i mange varianter. Vasken vil da være monteret fra fabrikken. Ønsker med i stedet en nedfældet vask, vil vi udføre udskæring til vasken på stedet i forbindelse med selve køkkenrenoveringen.