Linoleumsbordplader

Linoleumsbordplader:

Føres i samme 20 farver som vores linoleumslåger.

Føres i 20, 30 og 40 mm tykkelse.
Mange kantmuligheder:

Træ i alle træsorter, mange profiler – påsat eller underlimet.
Stål, alu, acryl, laminat, ABS, Plywood .

Linoleum er kendt for sin elegance og holdbarhed. Det er nærmest indbegrebet af design og udstråler en høj kvalitet og luksus. Farverne er i sig selv et kig ud i naturen, og ingredienserne er også baseret på naturens egne materialer. Den satinmatte overflade på linoleumsbordpladen, den fine tekstur og varmen i farverne forenes til et karakteristisk udtryk og giver et individuelt design og gør dit køkken unikt.
Linoleum er særdeles bæredygtigt. Linoleum fremstilles af  fintmalet linoleumsgranulat, der er fremstillet af  oxideret vegetabilsk linolie og naturlig harpiks, tilsat træmel, kalk og farvepigmenter. Linoleum fremstilles vha. en kalander proces, hvor materialet valses ud på en imprægneret papirbagside. Som finish bruges en vandbaseret, tværbundet akrylfinish, der beskytter overfladen. Som et naturligt materiale altid gør, patineres linoleumsbordplader med tiden.
Linoleumsbordplader kan leveres med planlimede vaske. De laves i 20, 30 og 40 mm i tykkelse. De kan laves med mange forskellige kanter: Linoleum, indfarvet ABS, stål, alu samt træ i forskellige profiler.
Vi kan levere de til enhver tid lagerførte farver fra Forbo. Udover bordpladefabrikkernes standardfarver kan vi således altid indhente priser og leveringstider på forbos fulde sortiment.

Enhver køkkenrenovering er individuel. Der er mange valg, der skal tages, når det handler om materialer og farver. Linoleumsbordplader ligger ikke i den billige ende, men heller ikke i den allerdyreste. Det er et superlækkert materiale, men man skal også være forberedt på, at det har sine begrænsninger i forhold til slitage og er lettere at ridse end visse andre materialer. Man skal være forberedt på, at det skifter farve med tiden. Med andre ord skal man være indstillet på at det med tiden får patina afhængig af brugen. Men det kan også betragtes som en del af det, der gør enhver linoleumsbordplade unik.

Relevante farver: Furniture Linoleum produktöversikt | Forbo Flooring Systems