Massivtræsbordplader

Vores program med massivtræsbordplader er delt op i to sortimenter: STANDARD og LUKSUS

Vores STANDARD-sortiment i massivtræsbordplader er den prisstærke løsning. Den indeholder de 7 mest solgte træsorter og fås kun med skarp forkant. Der kan vælges mellem klar, hvid, grå og sort oliering. Der er tilknyttet 27 vaske – alle fra producenten Franke (se under Vaske). STANDARD er altså mere begrænset end LUKSUS, til gengæld er alle priser væsentlig lavere, og langt de fleste vil kunne finde, hvad de søger her.

Vores LUKSUS-sortiment i massivtræsbordplader indeholder 17 træsorter. Der er frit slag mellem alt hvad der findes på markedet af løsninger for massivtræsbordplader. Der er hundredvis af vaske fra blandt andre Blanco, Franke og Intra. LUKSUS er således ubegrænset, og her findes alt, hvad markedet tilbyder.

Teak med skarp forkant

Standard / Luksus

Sipo (Mahogni)

Standard / Luksus

Teak med skarp forkant

Standard / Luksus

Eg (hvid-olieret)

Standard / Luksus

Ask (grå-olieret)

Standard / Luksus

Amerikansk Valnød

Standard / Luksus

Sort Eg

Standard / Luksus

Ask (grå-olieret)

Standard / Luksus

Massivtræsbordplader har altid præsenteret eksklusivitet og taget naturen ind i vores køkken. De mange valgmuligheder mellem træsorter og overfladebehandling, sammen med naturens egen måde at forme og farve træet, gør enhver bordplade i massivtræ ganske unik. Der er aldrig to bordplader, der er ens.
Massivtræ skal vedligeholdes – det skal man være indstillet på. Hvor meget og hvor ofte er individuelt, afhængig af hvordan og hvor meget man bruger det, og hvordan man gør rent i hverdagen.
Massivtræsbordplader er ikke i den billigste ende, men heller ikke i den dyreste. Man har til gengæld en bordplade for livet, da den altid kan slibes og/eller repareres, hvis den skulle blive meget slidt at se på.
Massivtræ kan leveres med forskellige typer af underlimede vaske.