Firmaprofil NyeLåger.dk

NYELÅGER.DK er specialist i renovering af køkkener. Vi udskifter facaden på det eksisterende køkken. Nye låger, bordplader, frisider osv. bliver fremstillet på individuelle mål til dit køkken.

På Sjælland vil du blive betjent af Poul Offersen – udlært snedker, med 30 år i køkkenbranchen. Han har, som den eneste, været med fra starten, hvor denne form for køkkenrenovering vandt sit indtog i Danmark i 1985, og har, alene, renoveret/monteret mere end 6.000 køkkener. Poul Offersen vil være din konsulent, rådgiver, opmåler og montør.

Perfektionisme, pertentlighed og ikke mindst en stor interesse for faget er vores indgangsvinkel til en modernisering af dit køkken.

Historien bag

Det hele startede tilbage i 1985, mens jeg endnu var i lære som snedker. En skolekammerats far havde overført ideen fra Sverige med at udskifte lågerne på de eksisterende skabe. De manglede en som kunne montere, og jeg trådte til i min fritid. Det blev til en mangeårig arbejdsplads – og mange køkkener – mere end 6.000 renoveringer – eller: mere end 50.000 låger monteret.

I en periode forlod jeg firmaet og brugte et par år som montør for Multiform, hvor jeg monterede køkkener i luksusklassen. Senere kom jeg så tilbage – som montør og som leder af montageafdelingen.

Efter rigtig mange år samme sted, følte jeg, at jeg måtte følge mit hjerte – og prøve noget nyt. Det har jeg ført videre til et stærkt samarbejde med dygtige producenter, som jeg har kendt i en menneskealder.

Nu er de første 38 år med køkkener gået, og jeg er stadig glad for faget. Jeg finder det spændende at løse opgaverne, små som store, kæle for detaljerne og se forandringerne fra jeg træder ind ad døren og til det endelige resultat. Og se mennesker blive glade – uanset om det er et nyt køkken eller en renovering.

– af Poul Offersen

Hvorfor vælge nyelåger.dk

 • Erfaring
  Vi er Danmarks mest erfarne i køkkenrenovering.

 • Tryghed
  Du er kun forbundet med én enkelt person – fra første opkald, konsulentbesøg, montering og til aflevering af dit færdige køkken.

 • Effektivitet
  Vi laver endelig opmåling ved første besøg, også selvom du ønsker betænkningstid.

 • Økonomi
  Grundet vores firmastruktur er vi i stand til at holde fordelagtige priser.

 • Udvalg
  Vi har alt hvad hjertet kan begære i låger og bordplader.

Sådan handler du med os

Hvis du ønsker et konsulentbesøg, med henblik på renovering af køkken:

Du ringer til os, og vi aftaler et gratis og uforpligtende møde i dit hjem.

Vi medbringer vareprøver på låger, bordplader, greb osv.

Vi gennemgår mulighederne sammen, og vi står til rådighed med ideer og rådgivning.

Du får en fast pris med det samme.

Vi laver en arbejdstegning, og tager alle nødvendige mål.

Vælger du at acceptere tilbuddet, sætter vi hurtigt produktionen i gang.

Ønsker du at tænke over det, gemmer vi alle oplysninger, og du kan efterfølgende give accept pr. telefon eller e-mail, hvorefter vi sætter produktionen i gang.
Ring på 26 16 26 49