Greb

De viste greb er vores standardsortiment, som kan ses ved konsulentbesøg.

Priserne er inklusive moms og montering.

Model: BOSTON

Fås i størrelserne 96, 128, 160 og 224 mm

Model: CIRKEL

Fås i størrelserne 96, 128, 160, 192 og 224 mm

Model: RÆLING

Fås i størrelserne 96, 128, 160 og 224 mm

Model: TOKYO

Fås i størrelserne 96 og 128 mm

Model: LISSABON

Fås i størrelserne 128 og 160 mm

Model: CAPE TOWN

Fås i 128 mm

Model: PORTO

Fås i 128 mm

Model: OAKLAND

Fås i 128 mm

Model: OAKLAND

Fås i 128 mm

Model: GREVE

Fås i 128 mm

Model: MARINA

Fås i 128 mm

Model: STOCKHOLM

Model: KRETA

Model: MALLORCA

Model: STOCKHOLM

Model: TENERIFE

Model: BERMUDA

Model: BERMUDA

Greb på køkkenet er med til at give udtrykket. Og der er oceaner af muligheder. Det samme køkken vil fremstå vidt forskelligt, om det er et firkantet stålgreb, en porcelænsknop, et rundt greb i egetræ, et buet, lige eller trekantet greb i stål, messing, sort, hvidt eller kobber. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne her. Derfor giver vi altid kunden mulighed for selv at indkøbe greb, hvis man finder vores udvalg utilstrækkeligt.
Når Nyelåger.dk monterer i forbindelse med en køkkenrenovering, borer vi altid huller til greb, når alle fronter er monteret. Så valget placering og hulafstand er først afgørende i allersidste fase. Om de skal sidde vandret eller lodret, om de skal sidde i siden eller midten, er en af de sidste beslutninger, du skal gøre.
Husk altid, når du vælger greb, at tage højde for komforten. Det kan være svært at åbne et integreret køleskab/fryser og integreret opvaskemaskine, hvis grebet eller knoppen er for lille. Mange vælger en kombination, med knopper på låger og skuffer, og et større greb på fx køleskabet.