køkkenlåger efter mål

Ved en udskiftning af køkkenlåger, kan man hurtigt og relativt billigt få den samme effekt, som et helt nyt køkken ville give. En typisk køkkenrenovering tager 2-4 timer, hvis det kun er lågerne og skuffefronterne der skal udskiftes.

Mulighederne er mange, og vi har dem alle: folie, finer, massivtræ, laminat, malede, linoleum. Der er mange farver og træsorter at vælge imellem.

De forskellige typer fås i mange forskellige modeller. Der er rigtig mange faldgrubber ved opmåling af låger på et eksisterende køkken – her er vores viden og erfaring din tryghed, for at det hele passer, når monteringen skal ske. Ved montering af låger bruger vi udelukkende hængsler fra Blum. verdens førende på markedet.

Mange varianter

Låger i malet, finér, laminat og linoleum findes i mange varianter:
Glat – med forskellige kantprofiler
Freeline – med integreret gribeprofil
U-Line – med udfræset greb
V-Line – med udfræset greb
Inline – alle underlåger ligner skuffer

Folielåger i mere end 22 modeller og over 40 farver

Finerede låger

Folielåger

Laminat-låger

Linoleumslåger

Malede låger

Nye køkkenlåger

Få et nyt køkken udelukkende ved at udskifte til nye køkkenlåger.

Nye køkkenlåger skaber et helt nyt køkken

Når man sætter nye køkkenlåger i et eksisterende køkken, kan man relativt hurtigt og nemt få samme effekt og flotte resultat, som et helt nyt køkken ville give. Og samtidig er det både meget billigere og hurtigere end at skifte hele køkkenet.
Typisk tager en køkkenrenovering med montering af nye køkkenlåger kun 2-4 timer, hvis det udelukkende er nye køkkenlåger og nye skuffefronter, der skal monteres. Det er væsentligt hurtigere end de 2-4 uger, det tager at udskifte et helt køkken. Og samtidig er det også noget billigere. Typisk sparer du 40-60% af omkostningerne ved at købe nye køkkenlåger fremfor at købe et helt nyt køkken.

Med nye køkkenlåger kan du få det, som du vil ha’ det

NYELÅGER.DK kan med montering af nye køkkenlåger skabe et helt nyt køkken – måske du drømmer om et køkken med romantisk stil, måske mørkt træ eller måske noget mere high-tech og højglanspolerede låger? Eller vil du egentlig helst have, at det ligner det, du har – eller bare er enkelt og hvidt? Valget er fuldstændig dit, mulighederne er næsten uendelige, og vi har dem alle:

• folielåger
• finérlåger
• låger i massivt træ
• laminatlåger
• malede låger
• linoleumslåger

For hver enkelt type af de nye køkkenlåger er der mange farver og træsorter at vælge imellem. Vi kommer gerne forbi med prøver på de forskellige typer, så du kan vælge i ro og mag.

Få monteret nye låger af NYELÅGER.DK med massiv erfaring

Gennem mere end 38 år har vi monteret nye køkkenlåger i mere end 6000 køkkener. Det er din garanti for et solidt og grundigt stykke arbejde. Det skal være i orden, for du skal leve med det, arbejde i det og nyde det mange år frem.
Der er rigtig mange faldgruber ved opmåling af nye køkkenlåger til et eksisterende køkken. Vores viden og erfaring er din tryghed og sikkerhed, for at det hele passer, når monteringen skal ske. Ved montering af nye køkkenlåger bruger vi udelukkende hængsler fra Blum, som er verdens førende på markedet.

Vi laver meget mere end nye køkkenlåger

Hos NYELÅGER.DK har vi også fokus på andre rum end køkkenet – så har du brug for nye låger til badeværelset, bryggerset, gangen, soveværelset, kontoret, børneværelset? Vi laver garderobeskabe efter mål, som tilpasses din entré, bryggers og soveværelse og sætter gerne indramning rundt om installationerne i bryggerset, så de evt. passer med de nye køkkenlåger i køkkenet. Savner du nogle flotte farver på skabene i børneværelset, eller vil du gerne lysne dit soveværelse med nye flotte låger – og måske få monteret de skuffer, du altid har manglet i din garderobe? P.O Køkkener kan lave det hele – og vi kommer gerne forbi for at rådgive dig og vise dig nogle af alle de mange muligheder.

Hør mere om nye køkkenlåger – og hvad vi kan gøre for dig

Hver dag sætter vi nye køkkenlåger på skabe i Ballerup og Herlev, men kører også gerne til København og resten af Sjælland, hvis ønsket er der. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 16 26 49 – vi svarer inden for 24 timer – og så kommer vi og fortæller mere om nye køkkenlåger.