Folielåger

Lad Nyelåger.dk montere folielåger i dit køkken – en stærk løsning med mange valgmuligheder.

Gennem de sidste mange år er folielåger blevet meget populære, og er i dag et af de mest solgte produkter til køkken-, bad- og garderobeskabe.

Det er der mange årsager til, og ikke mindst er det brede udbud med et utal af modeller og farver med til at gøre folielåger til et efterspurgt produkt. Hos Nyelåger.dk har vi så mange modeller og farver, at vi med stolthed præsenterer Danmark største udvalg. Så her kan du uden tvivl finde præcis de slags låger, du ønsker monteret i dit køkken, bad eller garderobe.

Model: Jade

Model: Korall

Model: Ametrin ram

Model: Azurit

Model: Ametrin

Model: Rubin

Model: Kvarts

Model: Rubellit

Model: Pärlemor

Model: Smaragd trio

Model: Smaragd

Model: Citrin

Model: Topas

Model: Opal

Model: Granat

Model: Safir

Model: Diamant

Model: Visby – Hvid højglans

Model: Skara – hvid højglans

Farver til enhver smag

Vitrinelåger

Model: Ametrin vitrin

Model: Ametrin vitrin 6S

Model: Ametrin vitrin duo 6S

Model: Ametrin vitrin duo P6S

P.O Køkkener har Danmarks største udvalg af folielåger

Med mere end 38 års erfaring og montering og renovering af 6000 køkkener, har Nyelåger.dk den viden og ekspertise, der skal til, for at montere dine låger, så resultatet bliver som et helt nyt køkken.

Der er mange fordele ved folielåger

Udover at de er prismæssigt billigere end mange andre typer låger, ikke mindst låger i massivt træ, er der mange fordel ved denne type låger:

• Folielåger består af MDF-plader (som er en plade, der er fremstillet af træmasse iblandet voks og lim) og belagt med termofolie
• Folielåger er sværere at ridse end malede låger er
• Folielåger er billigere end malede låger
• Folielåger fås i mange forskellige farver og mønstre til overkommelige priser

Og netop prisen gør, at man kan udskifte sine låger uden en meget stor udskrivning. Selvom folie er mere ridsefast end fx malede låger, så kan de ikke repareres, hvis der kommer en dybere ridse i, men prisen på dem gør, at mange foretrækker efter nogle år, hvor lågerne er blevet lidt slidte, at få dem skiftet – og måske benytte lejligheden til at prøve en ny type låger?

Folielåger er kraftigere og stærkere end fx melaminen, der er væsentlig tyndere end folie. I dag køber stort set alle boligselskaber låger med folie på grund af deres meget gode holdbarhed – også fordi de er fremstillet af de stærke MDF-plader.

Skriv eller ring og lad Nyelåger.dk præsentere dig for en verden af folielåger

Vi vil meget gerne præsentere dig for de næsten uanede muligheder, der er, inden for folielåger – og de forskellige modeller og folier kan kombineres efter ønske, dog ikke på tværs af programmerne. Vi har folielåger i mere end 22 modeller og over 40 forskellige farver. Der skulle nok være én eller to, du synes om.

Hver dag kører vi ud og monterer folielåger i Ballerup og Herlev, og kører også gerne til København og på resten af Sjælland – så lad os komme forbi og vise dig Danmarks største udvalg af folielåger. Du kan kontakte os uforpligtende enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 26 16 26 49 – vi svarer inden for 24 timer på alt, hvad du vil vide om låger og køkkener.