Linoleumslåger

Linoleumslåger – stilfuldt og unikt

Linoleumslåger består af en kerne af spånplade, med pålimede kanter i naturtræ. Efterfølgende er en kraftig, 2 mm tyk linoleum limet på forsiden. Bagsiden har, som modtræk, en hårdfør laminat eller finer pålimet.

Priseksemplerne er med kanter i eg og i standardfarver.

Farveprøver ses ved konsulentbesøg – i alt 20 forskellige.

Følgende træsorter er mulige: Ahorn, Ask, Birk, Bøg, Eg, Sort Eg, Kirsebær, Mahogni og Valnød.

Model: Grebsfri 4176

Eg Mushroom Linoleum Natur eg lak

Model: V-Line 4185

Eg Olive Linoleum Natur eg lak

Model: C-Line 4179

Eg Smokey Blue Linoleum Natur eg lak

Model: In-Line 4179

30×150 Eg Smokey Blue Linoleum Natur eg lak

Linoleum er valget, hvis man går efter det naturlige, varme, matte look. Det giver et udtryk af eksklusivitet og design i ordets forstand. Der er mange muligheder for at kombinere farver og træsorter. Man kan vælge at få monteret greb, der giver lige dit køkken det udtryk, du ønsker, eller man kan vælge et af de indfræsede greb, vi kan levere, med samme træsort som kanterne og bagsiden.
Vi bruger linoleum fra Forbo i deres serie Furniture. Vi kører med standardfarver, der defineres af fabrikken, men kan altid levere de til enhver tid lagerførte farver fra Forbo. Det er samme produkt, som vi bruger på vores bordplader med linoleum, og dermed de samme farver.
Udover låger og skuffefronter kan vi naturligvis også lave frisider, sokler, tilpasninger, lyslister og så videre i samme materialer.
Linoleum er fremstillet af naturens egne materialer. Det er fremstillet under miljøvenlige forhold, så låger og bordplader med linoleum er et bæredygtigt valg.
Man skal være opmærksom på, at linoleum er et naturmateriale, der forandres med tiden. Farverne kan ændres ved fx påvirkning af sollys. Selvom det er relativt hårdt, kan det både ridses og bules. Der er dog ganske effektive rengørings- og plejemidler tilgængelige på markedet.