Renovering med køkkenlåger

Er lågerne slidte, og skufferne skæve? Få helt nye låger til dit køkken med P.O. Køkkener. Vi laver en flot renovering med blandt andet nye køkkenlåger – så har du et helt nyt køkken med helt nye låger. Vi fjerner de gamle låger og monterer nogle nye.

Med renovering med nye køkkenlåger kan du få et køkken, som du drømmer om

Måske har du i dag et køkken, der oprindeligt er bygget med standardmål – eller du har et køkken, der er bygget specielt til dit hus, og derfor tænker du, at det er umuligt at få nogle nye låger, der passer perfekt? Det er slet ikke umuligt, for uanset hvordan målene er i dit nuværende køkken, kan P.O. Køkkener lave renovering af køkkenlåger, fordi alle vores låger fremstilles individuelt efter specialmål.

Renovering med nye køkkenlåger med uanede muligheder – i snedkerkvalitet

De fleste køkkenfirmaer og køkkenleverandører er begrænset af faste standardmål, men det er vi ikke. Det betyder, at vi kan lave renovering med nye lækre køkkenlåger i ethvert køkken, uanset mål.

  • folie
  • laminat
  • finér
  • malet
  • linoleum og massivt træ
  • Glat – med forskellige kantprofiler
  • Freeline – med integreret gribeprofil
  • U-Line – med udfræset greb
  • V-Line – med udfræset greb
  • Inline – alle underlåger ligner skuffer

Folielåger findes i mere end 22 modeller og over 40 farver.

Dine skabe kan også udføres efter specielle ønsker, indfarvede sider, træforkanter mm, ligesom skuffemodellerne kan være fingertappede skuffer i massivt træ med 100% udtræk og integreret Blue Motion (også kaldet soft luk) – selvom skuffeskabene laves i specialmål. Ønsker du soft luk/Blue Motion på overskabe med tophængte låger, klarer vi også det.

P.O Køkkener har igennem mere end 30 år renoveret og monteret 5000 danske køkkener, og med den viden og erfaring i bagagen kommer vi gerne forbi for at drøfte alle de muligheder, der findes, og vejlede dig om, hvordan du kan få det velfungerende og smukke køkken, du drømmer om, med renovering af køkkenlåger.

Du vil blive overrasket over, hvor meget renovering af køkkenlåger vil forandre og forny dit eksisterende køkken. Vi dukker gerne op med vareprøver, så du kan se på mulighederne i netop det rum, hvor låger og skuffer skal passe ind i farver og stil. Og med erfaringen i bagagen kan vi muligvis få øje på et par løsningsforlag, du ikke selv havde set. Men valget er altid dit.

Ved renovering af køkkenlåger anvender vi udelukkende låger i topkvalitet, der er produceret på en af landets førende fabrikker. Vi tager også specialopgaver – spørg os endelig.

Få et tilbud på renovering af køkkenlåger

Vi kommer gerne forbi og drøfter køkkenrenovering i Ballerup og Herlev, men også gerne i København og på resten af Sjælland – du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 26 16 26 49 – vi svarer inden for 24 timer.