Bordplader

Vi fører stort set alt, hvad der findes på markedet af bordplader til køkken – og der er mange muligheder, både i materialer og farver. Alle har hver deres fordele.

Laminat
– let at holde. Forandrer ikke farve og karakter. Prisen i den lave ende.
Massivtræ – klassisk. Karakter af natur. Aldrig helt magen til naboens. Kan repareres.
Kompaktlaminat – vedligeholdelsesfri. Stærk. Moderne udtryk.
Kompositsten – stilren. Eksklusivt look. Tæt i strukturen. Stor brudstyrke.

Laminatbordplader

Kompaktlaminat

Massivtræ

Kompositsten

linoleumsbordplader

Kæmpe udvalg af bordplader

Renovering af køkken omfatter ikke nødvendigvis kun udskiftning af låger. Trænger dine bordplader også til at blive skiftet, klarer vi også den del. Vi fører stort set alt, hvad der findes på markedet af bordplader – og der er mange muligheder, både i materialer og farver. Alle typer bordplader har hver deres fordele.  Laminat er let at holde og forandrer ikke farve og karakter med tiden, og så er prisen i den lave ende – der er rigtig mange farver at vælge imellem. Massivtræ er klassisk; den har karakter af natur – den er aldrig helt magen til naboens – og den kan repareres, hvis man har fået skadet den. Kompaktlaminat er, som laminaten, vedligeholdelsesfri og stærk; den laves i 12 mm tykkelse og giver et moderne udtryk. Kompositsten giver et stilrent og eksklusivt look, den er særdeles tæt i strukturen og holder sig evigt smuk. Kompositsten har i øvrigt en større brudstyrke end granit.

I forbindelse med køkkenrenovering tager vi os ofte også af udskiftning af bordpladerne. Vi kan levere bordplader med underlimede, underfræsede og planlimede vaske, afhængig af hvilket materiale, der vælges. Vasken bliver da leveret og færdigmonteret fra fabrikken. Vi fører mange typer og størrelser af vaske.
Alle vore bordplader bliver fremstillet og tilpasset på landets førende bordpladefabrikker. Alle massivstræsplader er FSC certificeret – miljømærket for ansvarlig skovbrug.