Tilbehør

Vi har et stort udvalg af tilbehør. Se et udpluk af det nedenfor.

NYHED: 100% grebsløst design

Vi har længe kunnet lave låger uden greb – med Tip-on, hvor lågen åbnes ved et tryk på lågen. Vi har også kunnet lave skuffer uden greb, men løsningen var elektrisk servo-system, som er meget dyrt og omstændeligt at montere.

Dette har Blum nu løst, og vi kan, med stolthed, præsentere deres nyudviklede Tip-on Blumotion-system. Skuffen åbnes ved et tryk på fronten – med integreret Blumotion (softluk). Vel at mærke: til en særdeles fornuftig og kundevenlig pris. Systemet er lige så fleksibelt som vores andre skuffesystemer, og kan bruges på alle størrelser af skuffer: Vi er stadig ikke bundet af standardmål.

Vi kan lave ALLE vores designs som grebsløst.

Tilbehør: Skuffer og udtræk

Er de gamle skuffer trætte, eller ønsker man ekstra skuffer i skabe, hvor der i dag er låger, kan vi lave helt nye skuffer i de eksisterende skabe. Under tilbehør har vi forskellige typer. Den billigste, med 75% udtræk uden softluk, samt to versioner med 100% udtræk og integreret Blumotion (softluk).
Vi har ligeledes kolonialudtræk i flere varianter – med eller uden Blumotion (softluk).

Tilbehør: Sokler og stænkpaneler

Vi kan beklæde de eksisterende sokler med nye materialer. Om du ønsker alulaminat, ægte træfiner, malede eller folie, kan det lade sig gøre – der er masser af muligheder.
Vi kan ligeledes sætte stænkpaneler på væggen – som på billedet, hvor de gamle grimme fliser nu er dækket.